3 lessen uit F5’s 2022 Application Protection Report die je niet mag missen

Het Application Protection Report van F5 Labs voor 2022 is uit. In dit jaarlijkse rapport wordt een overview gegeven van de digitale dreigingen in het voorgaande jaar, zodat securitymedewerkers hun verdediging hierop kunnen afstemmen. Wat zijn de meest opvallende conclusies uit dit rapport?

Lees meer

Deze authenticatietrends raken ook jouw organisatie

In een wereld waarin cybercrime een miljardenindustrie is, is authenticatie een hot topic. In de virtuele wapenwedloop met hackers, weten securityspecialisten kwaadwillenden af te troeven met slimme innovaties. Wat zijn de nieuwste ontwikkelingen op authenticatiegebied en wat betekent dit voor jouw organisatie?

Lees meer

IT-migratie? Dit zijn de succesfactoren

“Het moet gewoon werken.” Dat is steeds vaker de opdracht die de business meegeeft aan de CIO. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Want wat is dan het geheim van een succesvolle IT-migratie?

Lees meer

Zo is toegangsbeheer criminelen en relschoppers te slim af

Criminelen willen politie en justitie graag een stapje voor zijn. Hiervoor proberen ze mensen met toegang tot gevoelige informatie te verleiden tot lekken. Wellicht was het belang van goed toegangsbeheer, inclusief fijnmazige autorisatie, nooit zó duidelijk…

Lees meer

Van staatshacker tot afperser, niet welkom op jouw netwerk!

Hybride werken is een blijvertje gebleken. Via hun eigen devices loggen medewerkers in op jouw netwerk. Je doet er alles aan om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen. Want een warm welkom zorgt voor tevreden werknemers. Maar houd je ongenode gasten ook buiten?

Lees meer

Ook in Fort Knox zitten deuren: een andere kijk op authenticatie

De vergelijking van security- en authenticatiesoftware met Fort Knox… je hebt het vast vaker voorbij zien komen. Maar had je ook bedacht dat de Amerikaanse legerbasis niet alleen zwaarbeveiligd is, maar ook toegang moet bieden voor werknemers? Dat sluit perfect aan op onze visie op authenticatie.

Lees meer