HENZ ICT  is eind 2002 opgericht met als doel om vernieuwende en kwalitatief hoogwaardige ICT diensten te leveren. De kwaliteit en de relatie met onze klant staan centraal. 

HOE WERKEN WIJ

Om de juiste oplossingen te kunnen bieden, bekijken wij gezamenlijk met u de huidige situatie. Wij doen dit op tactisch, operationeel en strategisch niveau. Wij evalueren uw wensen en verwachtingen. Vervolgens doen wij op basis van deze uitgangspunten een voorstel dat zo optimaal mogelijk op uw organisatie en de te behalen doelstellingen is afgestemd.

ONS TEAM

Ons team bestaat uit specialisten die wij zelf opleiden en die wij de kans geven aan uitdagende projecten mee te werken of producten te ontwikkelen. Daardoor kennen wij nauwelijks verloop en werkt een aantal medewerkers al meer dan 10 jaar voor HENZ ICT.

ISO 9001

HENZ ICT is ISO 9001 gecertificeerd. Deze norm geeft de eisen weer voor een kwaliteitsmanagementsysteem dat aantoont dat HENZ ICT in staat is om te voldoen aan eisen van klanten, de wet- en regelgeving en de eisen van de eigen organisatie.

ISO 27001

HENZ ICT is sinds kort ISO 27001 gecertificeerd. ISO 27001 is een standaard voor informatiebeveiliging. Het beschrijft de maatregelen die genomen moeten worden om de beschikbaarheid, vertrouwelijkheid en integriteit van alle vormen van informatie binnen een organisatie te garanderen.